Search Button
  Decrease text size Increase text size
 
Όλα τα νέα μας

Subject:Interreg Euro-MED Academy “Promoting innovation for sustainability transitions in the Mediterranean”

Η Ακαδημία ”Interreg Euro-MED Academy” είναι μια πρωτοβουλία των Οριζόντιων έργων και του έργου PANORAMED τα οποία υλοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Interreg MED. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η διάδοση των αποτελεσμάτων, γνώσεων και καλών πρακτικών που έχουν αναπτυχθεί με απώτερο σκοπό τη διαμόρφωση της νέας γενιάς Μεσογειακών ηγετών για μια ολοκληρωμένη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Ακαδημία είναι ανοικτή προς το κοινό και αφορά σε θέματα Blue Growth, Green Growth, Social & Creative, Efficient Buildings, Renewable Energy, Urban Transports, Sustainable Tourism και Biodiversity Protection.

Στις 28 Φεβρουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διάλεξη (course) υπό την αιγίδα του έργου PANORAMED, με τίτλο “Promoting innovation for sustainability transitions in the Mediterranean”. Η διάλεξη θα αποτελείται από 4 ενότητες (modules) και 2 ζωντανές μεταδόσεις (live sessions), στις 14 Μαρτίου και 4 Απριλίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.interreg-euro-med-academy.eu/course/index.php?categoryid=1


  Η Ιστοσελίδα συγχρηματοδοτείται από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία  
 
Πνευματικά δικαιώματα © ΓΔ ΕΠΣΑ 2014
Designed and Developed by eBOS Technologies